RSS

Hétvégén temetnek a győri kosarasok

Pénteken búcsúztatják Tapodi Péter klubigazgatót, jövő szombaton Fűzy Ákos vezetőedzőt, a hétvégén Kapuvárnál történt buszbaleset két halálos áldozatát - tette közzé honlapján a HAT-AGRO UNI Győr kosárlabdacsapat.
Tapodi Péter klubigazgató hamvasztás előtti búcsúztatója pénteken 16 órakor lesz a győr-szabadhegyi köztemetőben. A hamvak elhelyezéséről a család később gondoskodik. Fűzy Ákos vezetőedző hamvasztás utáni temetése jövő szombaton 14 órakor, a pécsi köztemetőben lesz. Pápai Lajos győri püspök az elhunytak lelki üdvéért, a sérültek mielőbbi gyógyulásáért csütörtök este 18 órától misét mutat be a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban.

A balesetet okozó K. Mihály teljesen összeomlott, a hozzátartozóival sem akar beszélni, írja a Blikk. A Ladát vezető vétkes sofőr kedd délután óta szabadlábon védekezik. Kórházban fekszik, eltört a medencecsontja, komoly fájdalmai vannak.
Felesége eddig csak telefonon beszélt vele, mivel a 69 éves férfi őrizetben volt, és rendőrök vigyáztak rá. Nem hajlandó a balesetről beszélni, nem tudja felfogni, mit tett, össze van törve. Sopronban járt, hogy segítsen az unokája lakásában történt csőtörésnél, hazafelé menet, Kapuvár és Vitnyéd között elkalandozott a figyelme, lecsúszott az útpadkára, majd visszarántotta a kormányt és belevágódott a buszba. A busz irányíthatatlanná vált, megpördült, majd oldalára dőlve a szántóföldön landolt.
A klubigazgató a helyszínen, a vezetőedző pedig a kórházba szállítás után vesztette életét. Natasa Kovacevicnek, a csapat szerb játékosának amputálni kellett a lábfejét; rajta kívül hét sérültet ápolnak még kórházban.
A csapat egyetlen ép és egészséges tagja, Daniella Diamant, aki nem volt a buszon a balesetnél, szerdán már elkezdte az edzést. Fűzy András klubelnök szerint csak a magyar és az Euroligában indul a csapat. Azért lépnek vissza a Közép-európai Ligától, mert a játékosok nincsenek az induláshoz megfelelő fizikai és lelki állapotban.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 megjegyzés:

Oliver Jones írta...

I just like the helpful information you supply for your articles. I will bookmark your blog and check once more right here frequently. I'm fairly sure I'll learn plenty of new stuff right right here! Best of luck for the following! outlook email login

Cecilia írta...

If you're looking to construct a new commercial establishment or renovate a classic office, this can work for you. mortgage calculator canada There are a variety of taxes and regulations to consider into account when determining your mortgage payment and size. canadian mortgage calculator

Megjegyzés küldése